Blog

Goede bijvoeding voor moederdieren

Voor mijn werk bij Melk voor Dieren help ik mensen die jonge dieren met de hand groot moeten brengen. Er kan van alles mis gaan met de kleintjes, en ik merk dat veel problemen aan voeding gerelateerd zijn. Jongen krijgen vergt veel van de moeder. Ze heeft extra voedingsstoffen nodig om de...

Colostrum voor jonge dieren

De eerste moedermelk van zoogdieren is heel bijzonder. We noemen deze melk colostrum. Deze colostrum wordt vlak voor de geboorte aangemaakt en verschilt duidelijk van gewone melk. Het is wat dikker en geliger en het zit vol belangrijke eiwitten die cruciaal zijn voor een pasgeboren dier. Er...

  • Producten van echte eerste biest

  • kwaliteit voor rendement

    Biestwinkel.nl

    Biestwinkel.nl biedt producten aan voor hond en pup, kat en kitten en paard en veulen. Deze producten dragen bij aan de (darm)gezondheid van uw dier. Het hoofdingrediënt is biest van de eerste melking. Deze biest bevat een groot aantal werkzame componenten, die sterk bijdragen aan de darmgezondheid. We halen de biest zelf op en verwerken deze tot poeder. Als men het poeder mengt met water, dan worden de componenten actief zodat ze nuttig zijn voor uw dier.

    Onze producten vindt u onder het menu aan de bovenkant van deze pagina. U kunt daar de volgende producten vinden: Colostrum Therapie, Colostrum Capsules, Col-O-Dog, Col-O-Cat, Col-O-Horse, Rehydration en MSM.

    Onze producten onderscheiden zich door hun natuurlijke oorsprong en hoge kwaliteit voor een goede prijs. Wij brengen producten op de markt die bijdragen aan de gezondheid van het dier. Indien u vragen hebt , neem dan contact met ons op via e -mail (contact@artsfoodproducts.nl) of telefonisch via (+31) 073 737 0129.